Oglasi

четвртак, 29. децембар 2016.

Grandad's Cookbook: Зукото / Zuccotto

Grandad's Cookbook: Зукото / Zuccotto: Еден ладен рецепт кој секако ќе ве стопли. Италијанска торта со бисквити, по потекло од Фиренца. Се јаде во полузамрзната состојба. Г...