Oglasi

среда, 29. јул 2015.

PERŠUN ZA ČIŠĆENJE BUBREGA

PERŠUN ZA ČIŠĆENJE BUBREGA

Tijekom životnog vijeka naši su bubrezi u konstantnoj funkciji, filtrirajući krv, izlučujući otrove i sve štetne tvari koje uđu u naše tijelo. Vremenom se dosta toga nakupi, i našim bubrezima je prijeko potreban tretman čišćenja. U ovom članku smo pripremili jedan jednostavan, prirodni recept za pročišćavanje bubrega uz pomoć peršina. 
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="2995055715">









Potrebno je uzeti šaku peršina, dobro ga isprati čistom vodom, usitniti, staviti u posudu za kuhanje te dodati 1 litru čiste vode. Kada voda uzavre, potrebno je kuhati otprilike 10 minuta te pustiti da se tekućina ohladi, potom procijediti i dobiveni eliksir preliti u čistu bocu. Čuvati u hladnjaku. 
Ovaj prirodni eliksir za čišćenje bubrega konzumira se svakodnevno i to po 1 čašu na dan.U vrlo kratkom vremenu primijetit ćete kako se, pri mokrenju, nakupljeni toksini i sol počinju izlučivati iz vašeg tijela. 
Peršin je inače poznat kao najefikasniji tretman za čišćenje bubrega. U njegova brojna nutritivna svojstva također ubrajamo slijedeća: 
snažan antioksidans
pomlađuje kožu
bogat betakarotenom
bogat mineralima poput: kalcija, fosfora, željeza i sumpora
bogat klorofilom: čime suzbija loš zadah, te pomaže pri čišćenju tijela od toksina i viška masnoća
bogat vitaminom C: što ga čini odličnim sredstvom za prevenciju karcinoma i srčanih tegoba
jača prirodni imunološki sustav
bogat kalcijem čime suzbija i sprječava osteoporozu te je iznimno zdrav za djecu i sportaše
odličan diuretik: na prirodan način pomaže pri eliminaciji viška tekućine iz organizma te se upravo iz tog razloga koristi u dijetama za liječenje visokog tlaka i kod liječenja bubrega.
visokim udjelom vitamina i minerala peršin je idealan u borbi protiv anemije, anoreksije, opće slabosti, iscrpljenosti, mentalnog i fizičkog umora.
idealan za jačanje kose i noktiju
iznimno je učinkovit kod liječenja problema s kožom

1 коментар:

  1. Pozdrav, tražite li zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    ОдговориИзбриши