Vino sa lincurom protiv malaksalosti
U 1l prirodnog belog vina dodati 30 gr dobro isitnjenog korena lincure.Drzati zatvoreno 10 dana..
Nakon toga vino procediti i piti po 1-2 rakijske casice pre jela.
Vino sa lincurom za poboljšano varenje
U 2l prirodnog belog vina potopiti:
-50 gr dobro isitnjenog korena lincure,
-150 gr zalfije (Salvia officinalis)
Vino se drzi na tamnom i hladnom mestu dobro zatvoreno 10-15 dana,a onda procedi.
Koristi se po jedna rakijska casica pre jela.
U 1l prirodnog belog vina dodati 30 gr dobro isitnjenog korena lincure.Drzati zatvoreno 10 dana..
Nakon toga vino procediti i piti po 1-2 rakijske casice pre jela.
style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
data-ad-slot="2995055715">
Vino sa lincurom za poboljšano varenje
U 2l prirodnog belog vina potopiti:
-50 gr dobro isitnjenog korena lincure,
-150 gr zalfije (Salvia officinalis)
Vino se drzi na tamnom i hladnom mestu dobro zatvoreno 10-15 dana,a onda procedi.
Koristi se po jedna rakijska casica pre jela.
Нема коментара:
Постави коментар