Oglasi

понедељак, 27. јул 2015.

Promijenite način razmišljanja i koristite snagu svoje podsvijesti

Promijenite način razmišljanja i koristite snagu svoje podsvijesti


Živimo u svemiru vibracija, i kako je Einstein jednom primijetio, ništa se ne događa dok se nešto ne pokrene – što znači, sve vibrira na točno određenoj mjerljivoj frekvenciji. Snaga Podsvijesti poticana je ili oslabljena u skladu s mislima naše Svijesti. Energiju kojom šaljemo naše misli, vratit će nam se na potpuno isti način.

Znanstvenik John Wheeler izveo je eksperimente koji pokazuju da čin promatranja mijenja svjetlost od čestice ka valu. Također, prema Einsteinovoj formuli E=Mc2, materijalni objekti kad uključuju naše tijelo u stvari su svjetlost, usporena kako bi postala tvar.

Dr. George Merkl potvrdio je da je Einstein bio u pravu. On je napravio tzv. svjetlosne kristale i otkrio je da 918 tih kristala stvara foton (najmanju svjetlosnu jedinicu), a 918 fotona čini elektron te da 918 elektrona čini neutron, što znači da se od svjetlosti stvorila molekula ili materija. Stoga na isti način kao što promatranjem mijenjamo svjetlost, tako i promatranjem, svjedočenjem iscjeljenja u našem tijelu mi to dovodimo u stvarnost.

Ako razbijete čvrsti svijet na manje i sitnije sastavne dijelove, vidjet ćete da je ono što vam se čini čvrstim zapravo ples – ples čestica i praznog prostora. Ako dođete do najmanjih od tih kvantnih čestica, otkrit ćete da one izlaze iz izvora koji tako brzo vibrira da ne dopušta svijet u kojem bi postojao početak i kraj.

Nova genetika i kvantna fizika prepoznale su ulogu nevidljivih polja koja utječu na naš život, a posebno naših misli. Fizičari su prepoznali da je Univerzum mentalna konstrukcija i mi svi “downlodamo” one misli koje nam donose životna iskustva. Kad shvatimo da nismo žrtve Svijeta, već naših podsvjesnih umova i sistema naših vjerovanja, postat ćemo moćni i mijenjat ćemo našu stvarnost.
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="2995055715">









O podsvijesti:

– Mislite na dobro i uslijedit će dobro. Mislite na zlo i uslijedit će zlo. Čovjek je ono što misli.

– Podsvijest se nije u stanju suprotstaviti, već usvaja sve što joj svijest uputi. Nikada nemojte reći: “Nemam novca za tako nešto”, čak ako je to i točno. Izaberite bolju misao: “Kupit ću tu stvar. U mislima je već moja”.

– Svaki čovjek raspolaže s mogućnošću izbora. Opredijelite se za zdravlje i sreću. Možete izabrati ljubaznost ili neljubaznost prema bližnjima. Opredijelite se za suradnju, veselje, ljubaznost i zapazit ćete povoljnu reakciju svih oko sebe.

– Svijest je “čuvar vrata”, a njezin je osnovni zadatak spriječiti prodiranje lažnih utisaka do podsvijesti. Opredijelite se za vjerovanje u mogućnost pozitivnih događanja. Čovjekova je najveća moć sposobnost izbora. Izaberite sreću i izobilje.

– Izjave i sugestije drugih nemaju moć da vam nanesu bol. Jedina snaga koja vas može povrijediti je vaš vlastiti složeni um, vaša autosugestija. Odlučite se odbaciti misli drugih i prihvatite isključivo vlastite pozitivne sugestije.

– Pazite što govorite! Na kraju ćete morati položiti račune za svaku izgovorenu riječ. Nikada nemojte reći: “Propast ću, izgubit ću posao, nisam u stanju platiti stanarinu”. Podsvijest ne zna što je šala i svaku misao shvaća ozbiljno, svim silama se trudeći da je provede u djelo.

– Vaš um nije zao, niti jedna prirodna sila to nije, sama po sebi zla, već se ponaša u skladu s načinom na koji je koristite.

– Nikada ne recite: “Nisam u stanju to učiniti”. Nadmašite strah uz pomoć slijedeće rečenice: “Koristeći snagu svoje podsvijesti, u stanju sam učiniti sve na svijetu”.

– Počnite razmišljati sa stajališta vječnih istina i životnih načela, zaboravite na strah, neznanje i praznovjerje. Ne dopustite drugima da razmišljaju umjesto vas. Sami birajte vlastite misli i donosite vlastite odluke.

– Svaki čovjek je kapetan svoje duše (podsvijesti) i gospodar svoje sudbine. Ne zaboravite, posjedujete moć izbora. Izaberite život, ljubav, zdravlje i sreću.

– Svaku činjenicu za koju svijest pretpostavi ili povjeruje da je istinita, podsvijest će usvojiti i sprovesti u djelo. Vjerujte u dobru sreću, ispravno djelovanje i čudo zvano – život.

alternativainformacije

Нема коментара:

Постави коментар