Oglasi

понедељак, 27. јул 2015.

Lezite i gubite centimetre u struku! Efikasna japanska metoda

Lezite i gubite centimetre u struku! Efikasna japanska metoda.
Ovo je metoda japanskog doktora Fukucudzi ,

Suština metode je: ležati na savijenom u rolnu peškiru nekoliko minuta tri puta dnevno. Rezultat: gubitak suvišnih centimetara u struku. Dakle, evo šta treba raditi:
1. Napraviti rolnu (valjak) od peškira i umotati ga u neku traku.
2. Sesti na čvrstu i ravnu površinu .
3. Položaj peškira mora biti tačno ispod pupka.
4. Proverite, napravite kažiprstima sa obe strane liniju od pupka do peškira. Savijeni peškir mora biti malo širi od širine leđa.
5. Opustite se. Stavite noge u širini ramena i savijte stopala tako da se dodiruju samo palčevi.
6. Ruke ispružite iznad glave.
7. Okrenite dlanove na dole i sastavite male prste.
Ako vam je teško po prvi put ispružiti ruke, ne sekirajte se, ispružite kako možete. Bitno je da se uverite da se dodiruju mali prsti na rukama i pačlevi na nogama. U ovom položaju treba da ležite 5 minuta. Možete tako lezati 3 puta dnevno, ali prvi put ne više od 5 minuta.
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="2995055715">









Nije teško, ali na početku postoji neprijatan, čak i bolan osećaj, jer će vaš skelet početi da se vraća u njegov prirodan položaj. Ako vam je isuviše teško izdržati neophodnih 5 minuta, počnite sa minut-dva i svaki dan povećavajte, dok ne dođjete do 5 minuta. I ne propuštajte ni jedan dan da biste dobili stabilan rezultat! U suštini to je vrsta protezanja. Ako pomerite valjak ispod grudi – imaćete efekat podizanja grudi. Ako ga stavite na deo ispod rebara – struk će postati više izražen.

Samo budite pažljivi, jer čak i za pet minuta ležanja u ovoj pozi, kosti i zglobovi pomeraju se.

Dakle, posle seanse ustajte veoma polako. Prvo na stranu, onda sesti, a tek onda ustati. Izbegavajte nagle pokrete. Naravno, ako imate bilo kakvih problema sa kičmom, leđima, posavetujte se sa svojim lekarom ili ortopedom – da li smete raditi ovu vežbu.

Čak i ako ne verujete u ovu metodu, ništa vam ne smeta da probate. Preporučujemo vam da izmerite svoje obime do i posle tretmana, barem prvi put i bićete prijatno iznenađene
Pogledajte ovaj video sa tretmanom dr. Fukucudzija


Нема коментара:

Постави коментар