Ekološko farbanje jaja povrćem i biljem
Ekološko farbanje jaja povrćem i biljem
Potrebno:
ljuske od luka
crveni kupus
listovi biljaka
kuvana jaja
najlon čarapa
Postupak:
1. Postavite list na jaje i obložite jaje najlon čarapom.
2. Zategnite čarapu i zavežite u čvor .
3. Potopite čarapom umotano jaje u šerpu sa ljuske od luka ili u šerpu sa crven kupus i kuvajte oko 10-15 minuta od trenutka ključanja.
4. Kad se skuvaju, izvadite jaja, ostavite nasalvet da se ocede, a zatim makazama prosecite čarapu i izvadite jaje.
5. Skinite list biljke prstima.
6. Ohladite jaja, a zatim ih namažite krpom umočenom u ulje .
Potrebno:
ljuske od luka
crveni kupus
listovi biljaka
kuvana jaja
najlon čarapa
Postupak:
1. Postavite list na jaje i obložite jaje najlon čarapom.
2. Zategnite čarapu i zavežite u čvor .
3. Potopite čarapom umotano jaje u šerpu sa ljuske od luka ili u šerpu sa crven kupus i kuvajte oko 10-15 minuta od trenutka ključanja.
4. Kad se skuvaju, izvadite jaja, ostavite nasalvet da se ocede, a zatim makazama prosecite čarapu i izvadite jaje.
5. Skinite list biljke prstima.
6. Ohladite jaja, a zatim ih namažite krpom umočenom u ulje .
JEDITE KOLIKO ŽELITE I ŠTA GOD HOĆETE: Uz ovu dijetu mršate 4 KG sedmično!
JEDITE KOLIKO ŽELITE I ŠTA GOD HOĆETE: Uz ovu dijetu mršate 4 KG sedmično!
Osmosatna dijeta je je plan za mršavljenje Davida Zinčenka i Pitera Mura koji su iznijeli u knjizi “Osmočasovna dijeta: Gledajte kako kilogrami nestaju, dok jedete šta želite”. Pojavila se relativno skoro – prije svega par mjeseci, pa pročitajte kako ona izgleda.
Uz ovu dijetu, David obećava čitaocima da mogu izgubiti gomilu kilograma i da jedu sve što požele. Nije li ovo san svakog ljubitelja hrane? – Ali, ima jedna začkoljica: Možete jesti SAMO u jednom vremenskom intervalu koji traje tačno 8 sati – izvan njega nema jela!
Kako smanjiti sadržaj pesticida u voću i povrću?
Kako smanjiti sadržaj pesticida u voću i povrću?
Voće i povrće preporučuje se u svakodnevnoj ishrani.
Oni su izvor vitamina i mikroelemenata.
Voće i povrće preporučuje se u svakodnevnoj ishrani.
Oni su izvor vitamina i mikroelemenata.