Samo čašica ovog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi!
Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom pripravku kojeg je zaista lako pripremiti. Krvni-sud-holesterol Krvni-sud-holesterol Lijek koji uklanja masnoću u krvi, a tijelu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršin koji se kuhaju od dva do tri sata. Danas je kolesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, dijelom zbog genetskih predispozicija, a dijelom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika. Treba imati na umu da je normalna razina kolesterola između 4,60 i 6,20 mmol/l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo učinkovitim sredstvom rješavanja problema masnoće u krvi. Sastojci:
– 1 kg limuna ,
– 5 – 6 vezica peršina,
– 3 l vode,
– 1 vrećica sode bikarbone .
style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
data-ad-slot="5930237719"
data-ad-format="auto">
Prirema
Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umiješana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršin sa stabljikom isjeckajte na sitnije komadiće, a zatim isto učinite i s limunom (s korom). Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuhati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocijedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu. Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dva tjedna. Rezultati zasigurno neće izostati.
Pročitajte više na: http://receptii-i-ideje.blogspot.com/2014/12/samo-casica-ovog-sirupa-dnevno-spasava.html
Додајте натпис |
– 1 kg limuna ,
– 5 – 6 vezica peršina,
– 3 l vode,
– 1 vrećica sode bikarbone .
style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
data-ad-slot="5930237719"
data-ad-format="auto">
Prirema
Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umiješana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršin sa stabljikom isjeckajte na sitnije komadiće, a zatim isto učinite i s limunom (s korom). Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuhati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocijedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu. Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dva tjedna. Rezultati zasigurno neće izostati.
Pročitajte više na: http://receptii-i-ideje.blogspot.com/2014/12/samo-casica-ovog-sirupa-dnevno-spasava.html