Oglasi

недеља, 26. април 2015.

ČESTITKE I BUKET CVEČA

ČESTITKE I  BUKET CVEČA
Ručno radjene čestitki su savršen je idealan poklon za svakog! ! Osmislite sadrzaj čestitke i Vaša ideja biče realizovana.
Vesna Zuzarovska
Vesna Zuzarovska
Vesna Zuzarovska



Jabuka od sundjer papir

Jabuko od sundjer papir
Vesna Zuzarovska

Vesna Zuzarovska


Vesna Zuzarovska



субота, 25. април 2015.

ČESTITKE











IZRADA  ČESTITKE

VZUZAROVSKA

VZUZAROVSKA














Sitni kolači Vesna Zuzrovska

Vesna Zuzarovska
Sitni kolači
Sitni kolači su pogodni za sve prilike. Uglavnom ih pravimo za slave, da počastimo kolege na poslu, proslavimo rođendan .....








Vesna Zuzarovska

Vesna Zuzarovska







če. 

Mešana salata sa omiljenim povrćem.

Stefka Sindakovska
Salata sa omiljenim povrćem.
Namirnice:
- šargarepa 4 kom
- domati 2 kom
- krastavac 2 kom
- zelena salata 1 glavica
- so, ulje, sirće (ili limunov sok)
Priprema:
Prvo očistite i operite povrće. Zatim  šargarepu narendajte, a krastavac i domat isecite.
Spojite povrće za  salatu u dublju činiju začinite salatu po ukusu sa soli, sirćetom (limunovim sokom) i uljem. Gotovu salatu poslužite kao prilog uz sve vrste mesa.


Salata sa kupusom i šargarepom

Stefka Sindakovska
Salata sa kupusom i šargarepom
Salate su idealna jela  jer  garantuju zdravu ishranu. Pravi kokteli minerala i vitamina donose manje kalorija, a mogu da budu kompletni obroci.
Sastojci :
pola glavice kupusa,
1 krastavac ,.
2 šargarepe,
1 vezica peršunovog lista,
crni i beli luk
sol, papar,  maslinovo ulje,  ocet balsamico
Priprema
U veću činiju stavite kupus iseckan na tanke rezance, na ploškice narezani krastavac, i narendanu šargarepu , crni i beli luk sitno iseckan. Dodajte sol ,  maslinovim uljem i balzamičan ocet.

четвртак, 23. април 2015.

Koh od spanaća


Stefka S
Koh od spanaća
Sastojci
5 jaja
500 g spanaća
250 mll mleka
150 g brašna
150 g margarina
50 g parmezana
50 g prezle
so
biber
Priprema
Brašno i margarin kratko propržiti tako da brašno ostane belo i odmah naliti mlekom
Kuvati do gustine sosa, pa ohladiti.Odvojiti belanca od žumanaca.Od belanaca umuti čvrst sneg.U ohlađen sos dodavati postepeno jedno po jedno žumance.Zatim, dodati biber, parmezan i so.Spanać oprati, iseckati, malo posoliti , ocediti  i dodati u sosDobro izmešati i potom pažljivo umešati sneg od belanaca
Smesu izručiti u pleh prethodno dobro premazan margarinom i posut prezlama. Koh peći u zagrejanoj rerni oko 30 minuta
Prijatno