Oglasi

субота, 11. јул 2015.

Trikovi za njegu kose

Trikovi za njegu kose


Osvježite kosu prirodnim preparatima od svježeg voća i povrća. Zahvaljujući hranljivim sastojcima koje sadrže i pravilnoj primjeni ovih preparata, vaša kosa bit će sjajna, meka, bujna i, što je najbitnije, zdrava.

Prirodni šampon od jaja

Vratite svježinu i mekoću suvoj kosi s oštećenim krajevima prirodnim šamponom od jaja.
Pomiješajte dva žumanceta, jedan limun, bjelance, sok od jednog limuna i jednu kašičicu maslinovog ulja. Ovaj šampon umasirajte u kosu i dobro isperite.
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="5930237719"
     data-ad-format="auto">










Pivo za oblikovanje

Ako imate bujnu kosu i želite je smiriti, ne morate koristiti gelove za oblikovanje kose koji mogu izazvati perutanje. Idealno rješenje za vas je pivo koje će na vašu kosu djelovati kao blaži gel, a pri tom će je i njegovati, jer sadrži sve potrebne hranljive tvari. Kosu operite šamponom i isperite, pa na mokru kosu sipajte pivo koje ne trebate ispirati.


Med i ocat-sirće za volumen

Med i ocat ojačat će korijen vaše kose i dati joj volumen.Kašičicu meda i kašičicu octa-sirćeta stavite u pola čaše mlake vode, dobro promiješajte i stavite u bocu s raspršivačem. Opranu kosu prosušite ručnikom, poprskajte pripremljenom mješavinom i umasirajte u kosu da bolje upije. Nemojte ispirati kosu, samo je isfenirajte.
Voda njeguje kožu i održava vas u formi i izvana i iznutra.
Ljeti obavezno pijte dvije-tri litre vode na dan i priuštite sebi s vrijemena na vrijeme opuštanje uz preparate s mirisom mora.
blic

Нема коментара:

Постави коментар