Oglasi

понедељак, 3. август 2015.

MISTERIJA NA TOPČIDERU: Ovaj snimak je PREPLAŠIO NA SMRT očevice! (VIDEO)

MISTERIJA NA TOPČIDERU: Ovaj snimak je PREPLAŠIO NA SMRT očevice! (VIDEO)

Biće iz Topčiderskog parka, po njihovim rečima, samo je nekoliko sekundi gledalo prema njima i nestalo. Mladići su snimak odmah postavili na YouTube!
Sinoć oko devet sati zabeležen je snimak koji ostavlja bez daha. O čemu je reč još uvek se ne zna ali na snimku se jasno vidi biće sa krilima koje se podiže iz misteriozne svetlosti.Pogledajte snimak:
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="5930237719"
     data-ad-format="auto">








Vozeći se biciklima u Topčiderskom parku, dvoje Beograđana bilo je šokirano prizorom koji se ukazao pred njima na nekoliko sekundi.

Naime, sva svetla u parku su počela da trepere, a iz mrklog mraka, među drvećem, ukazala se svetlost iz koje se misteriozno biće sa krilima, okrenulo prema dvojici sugrađana. „Izgledalo je božanstveno ali nam nije baš bilo svejedno da li ostati na licu mesta“, rekao je jedan od očevidaca.

Oni su, kako su rekli redakciji, bili šokirani ali se jedan od njih ipak ohrabrio da događaj snimi mobilnim telefonom. Biće iz Topčiderskog parka, po njihovim rečima, samo je nekoliko sekundi gledalo prema njima i nestalo. Mladići su snimak odmah postavili na YouTube.
: Telegraf.rs

Нема коментара:

Постави коментар