Oglasi

среда, 26. август 2015.

NE BACAJTE PARE NA SEPTOLETE ZA GRLO VEĆ IH NAPRAVITE SAMI: EVO UPUTSTVA

NE BACAJTE PARE NA SEPTOLETE ZA GRLO VEĆ IH NAPRAVITE SAMI: EVO UPUTSTVA

Uzmite šerpicu i u nju sipajte jednu šolju šećera i ½ šolje vode, jednu kašiku svježe cjeđenog limunovog soka i jednu kašiku meda. Potrudite se da nabavite domaći, a ako ne nađete, biće dobar i onaj sa pijace. Med ima sjajno antibakterijsko svojstvo koje pomaže bolnom i upaljenom ždrijelu.
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="2995055715">










Zatim dodajte 1/2 kašičice mljevenog đumbira i ½ kašičice mljevenog klinčića. Pojačajte vatru sve dok mješavina ne proključa, a zatim dobro promiješajte.


Sklonite sa ringle i ostavite da se prohladi oko 15 do 20 minuta. Pripremite veliku tepsiju na koju ste stavili pek papir. Pomoću kašike sipajte sirup na pek papir, kap što je prikazano u videu. Kada se „bombonice” ohlade, pospite ih šećerom u prahu.

Pogledajte video u nastavku:

Нема коментара:

Постави коментар