Oglasi

понедељак, 24. август 2015.

Prirodan lijek za visok šećer u krvi – Recept

Prirodan lijek za visok šećer u krvi – Recept


Dijabetes je postala vrlo raširena bolest u svijetu. Srećom, to može biti kontrolirani s inzulinom. Ako imate visoku razinu šećera u krvi, liječnik će vas pitati želite li početi s inzulinsku terapiju ili ćete pokušati smanjiti razinu šećera u krvi uz pravilnu prehranu. Razmislite dobro prije nego što je odlučio što ćeš učiniti – izbor je

Mnogi ljudi uspješno liječiti svoje zdravstveno stanje i održavali normalnu razinu šećera u krvi uz ovaj prirodan lijek. Sastojci za ovaj prirodan lijek su lako dostupni, a priprema je vrlo jednostavna.
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="2995055715">












Sastojci potrebni:
– 1 hren korijen (20 do 25 cm u duljinu i 2 do 3 cm u širinu)

– 1 glavica češnjak

– 2 piva (obično pivo sadrži alkohol)

– 1 šalica jabukovog sirćeta

Postupak pripreme:
Trebali oprati korijen hrena nekoliko puta jer ga ne trebate guliti. Sljedeća stvar za učiniti je staviti hren u zdjelu napunjenom vodom, do točke gdje hrena je potpuno pod vodom. Dodajte jabukovo sirće nakon toga. Neka hren stoji u toj smjesi 15 do 20 minuta.Nakon toga možete isjeckati hren na manje komade po želji. Nakon toga ogulite češnjak i nasjeckajte na vrlo male komadice, ili samljeti ga i sve skupa stavite u veliku staklenku i onda prelijte smjesu sa pivom. Zatvorite staklenku čvrsto i pustiti da stoji na tamnom mjestu 10 dana.

Način korištenja:
Nakon 10 dana, nastale smjese možete koristit:

– U prva dva dana trebali konzumirati jednu žličicu lijeka tri puta dnevno.

– Nakon toga možete početi konzumirati jednu žlicu lijeka, također tri puta dnevno.

Cijela terapija traje mjesec dana. Osim toga, također je potrebno piti 150 ml vode, zobena kaša-4 puta dnevno.

Recept sa zobene pahuljice sa vodom:
U svrhu pripreme zobene pahuljice i vode, trebat će vam 50 grama zobi dnevno. Stavite 600 ml vode u posudu (ovo dozu ako samo za jedan dan) i dodati 50 grama zobi. Neka se smjesa kuha 15 minuta na laganoj vatri. Nakon toga, neka smjesa stoji 1 sat, da se ohladi. Dobivenu smjesu od zobi procjedite kroz gazu. Možete pripremiti veću količinu tog lijeka koji može trajati nekoliko dana.
zenstvena.com

Нема коментара:

Постави коментар