Oglasi

петак, 28. август 2015.

DA LI ZNATE ŠTA SE DOGAĐA S VAŠOM DUŠOM KADA UMRETE? Evo odgovora koji će vas ŠOKIRATI!

DA LI ZNATE ŠTA SE DOGAĐA S VAŠOM DUŠOM KADA UMRETE? Evo odgovora koji će vas ŠOKIRATI!


Kada umrete gore će vas sačekati viša bića koja su tu da vas pozdrave i da vam pomognu da se naviknete na novu situaciju
 Duša napušta telo, smrt, ponovno rađanje, reinkarnacija, zagrobni život, duhovi, snovi, san, noćne more, astralna projekcija
Kada umrete vaša duša izlazi iz vašeg tela i isisava svu energiju. Iako mislite da više nemate telo, imate osećaj da ga ipak imate, i imate osećaj kao da ste izlečeni.
Ništa vam nije jasno? Pokušaćemo da vam objasnimo u nekoliko “crta”.
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="5930237719"
     data-ad-format="auto">











IMA LI ŽIVOTA POSLE SMRTI? Pet eksperimenata za utvrđivanje ove večite dileme

– Odjednom znate gomilu stvari koje niste znali kada ste bili živi.

– Cela atmosfera je ispunnjena nekim umirujućim zvukom, kao da stotitine hiljade glasova peva samo za vas, ali oni su toliko daleko da jedva možete da ih čujete.

– Svetlosni zraci su prijateljski i imaju svoju ličnost: osobine poput mudrosti, ingteligencije i dobrote. Deluju kao da vas znaju i razumeju.

- Kada umrete gore će vas sačekati viša bića koja su tu da vas pozdrave i da vam pomognu da se naviknete na novu situaciju. Ona vas upoznaju i sa bezuslovnom ljubavlju koju ne možete da shvatite kada ste živi.

– Onda, kao da je neko pritisnu neko dugme na kosmičkom projektu, gledate ceo svoj život kao na filmu.

– I dok gledate svoj život od rođenja do smrti, to je kao da imate posebnu vrstu daljinskog upravljača. Možete pogledati ovde, pa tamo, premotate brzo napred, nazad zum i izlaz.

- Nakon smrti, imate prilku da pratite sve puteve koje niste preduzeli kada ste bili živi pa da vidite šta bi bilo da ste to preduzeli.


– Nakon što pregledate ceo svoj život, dobijate novo telo, koje je napravljeno od koncentrisane svetlosti.

- Niste uopšte zabrinuti o tome kako izgledate. S obzirom da ste napravljeni od svetlosti, nemate organe, ni krv li nešto tome slično. Nemate nikakvih problema sa organima, ni sa težinom.

– Gore će te sresti vašeg duhovnog vodiča, i iako se nikada niste sreli na zemlji, vi se ipak poznajete. I ponovo ste sa svojom porodicom i prijateljima.

- Shvatate da smrt i nije tako ozbiljna kao što se čini, jer ste večni.
telegraf.rs

Нема коментара:

Постави коментар