Oglasi

субота, 1. август 2015.

Ovo je efikasan način da iz svog stana trajno otjerate sve bubašvabe!

Ovo je efikasan način da iz svog stana trajno otjerate sve bubašvabe!


Postoji dosta izreklamiranih proizvoda u borbi sa ovom napašću, ali većina njih ima određene nedostatke: Bubašvabe nestaju, ali na kratko vrijeme, u kući ostaje neprijatan miris, a hemijski preparati su opasni po zdravlje ljudi i životinja.

Postoji jedan provjereni način kako da se otarasite bubašvaba i bubarusa, koje se više neće vraćati i zagorčavati vam život.
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="5930237719"
     data-ad-format="auto">
  









Recept se sastoji u sljedećem:

Uzmite 1 sirovo žumance, naspite u njega 30-50 gr borne kiseline u prahu (boraks ili acidi borici u prahu). Mješajte do stvaranja guste smjese. Od ove smjese napravite loptice prečnika oko 1 cm. Sačekajte da se osuše (oko sat vremena) i rasporedite ih po cijeloj kući na vidnim mjestima i po ćoškovima.

Posebnu pažnju poklonite kuhinji i kupatilu. Ne zaboravite da mjesta treba da budu vidljiva, ne sa vaše tačke gledišta, već sa tačke gledišta buba: Površine polica, regala, plakara, kuhinjskih elemenata i svega sto se nalazi iznad vaših očiju.

Ataraktivnu kuglicu zamaskiranu bornom kiselinom, bubašvaba neće osjetiti, ali obavezno će joj prići iz radoznalosti. Dodirnuće je svojim brkovima i biće osuđena, ako ne na smrt, onda na pakleni svrab. Neće moći da upozori svoju braću, i ne samo zato što nihova komunikacija nije dostigla visoki stepen razvoja, već zato što buba nije u stanju da poveže lijepu privlačnu lopticu sa posljedičnim patnjama.



Ovakve loptice su bezopasne za ljude i kućne ljubimce, zato ih možete bezbjedno stavljati po kući ili stanu u kojem borave i mala djeca, psi ili mačke.

Dakle, lopticama će prilaziti sve više novih i zdravih buba, a odlaziti smrtno oboljele. Štaviše, takva bubašvaba je u stanju da zarazi zdravog kolegu u kontaktu sa njim.

Ispočetka će vam izgledati kako bubašvabe nije briga za vaše trikove, kako se mirno kreću po vašim lopticama i ne osjećaju nikakvu nelagodnost. Ali, poslije 3-4 nedelje ćete svaki dan čistiti ogromnu količinu mrtvih buba (naravno ako ste ih imali mnogo). Poslije toga bube nestaju! Da li zauvjek? Ako se posle 6 mjeseci pojave ponovo, znači ženke (ili samo jedna) su uspjele da polože jaja i izlegle su se nove generacije. Metoda borbe je – ista.

 
Ponekad bubašvabe mogu dotrčati od komšija, gdje su pokušavali da ih otruju. Ako su vaše loptice na mjestu, ne sekirajte se, kako su dotrčale, tako će mahnito i pobjeći.

Borna kiselina nije otrovna, služi za dezinfekciju, 3% borne kiseline je acidi borici, rastvor za ispiranje oka. Ako ne pronađete bornu kiselinu u prahu, koristite 3%-ni rastvor borne kiseline, koji se prodaje u svakoj apoteci po izuzetno povoljnoj cijeni.

 Lijekizprirode.com

Нема коментара:

Постави коментар