Samo čašica ovog sirupa dnevno spašava život i uklanja masnoću u krvi!
Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom pripravku kojeg je zaista lako pripremiti.
Lijek koji uklanja masnoću u krvi, a tijelu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršin koji se kuhaju od dva do tri sata.
Danas je kolesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, dijelom zbog genetskih predispozicija, a dijelom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika.
Treba imati na umu da je normalna razina kolesterola između 4,60 i 6,20 mmol/l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo učinkovitim sredstvom rješavanja problema masnoće u krvi.
Sastojci:
1 kg limuna
5 vezica peršina
3 l vode
1 vrećica sode bikarbone
Priprema:
Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umiješana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršin sa stabljikom isjeckajte na sitnije komadiće, a zatim isto učinite i s limunom (s korom).
Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuhati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocijedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu.
Konzumiranje:
Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dva tjedna. Rezultati zasigurno neće izostati.
Svi koji se bore s masnoćom u krvi znaju koliko je taj problem značajan. Pomoć se skriva u ovom prirodnom pripravku kojeg je zaista lako pripremiti.
Lijek koji uklanja masnoću u krvi, a tijelu istovremeno daje i brojne druge blagodati radi se od svega nekoliko sastojaka. Njegov je temelj limun i peršin koji se kuhaju od dva do tri sata.
Danas je kolesterol, odnosno masnoća u krvi česta zdravstvena teškoća, dijelom zbog genetskih predispozicija, a dijelom zbog ubrzanog načina života i nezdravih navika.
Treba imati na umu da je normalna razina kolesterola između 4,60 i 6,20 mmol/l. Upravo se ovaj sirup pokazao vrlo učinkovitim sredstvom rješavanja problema masnoće u krvi.
style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
data-ad-slot="2995055715">
Sastojci:
1 kg limuna
5 vezica peršina
3 l vode
1 vrećica sode bikarbone
Priprema:
Limun oprati u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu u koju je prethodno umiješana vrećica sode bikarbone. Sastojke ostavite u vodi oko sat vremena. Peršin sa stabljikom isjeckajte na sitnije komadiće, a zatim isto učinite i s limunom (s korom).
Peršun i limun staviti u posudu te na njih naliti tri litre vode i kuhati na nižoj temperaturi oko dva do tri sata tako da se sastojci dobro raskuhaju. Nakon toga ocijedite, a ono što ostane, oko 1,5 litre sirupa prelijte u čistu staklenu ili bocu.
Konzumiranje:
Popijte jednu rakijsku čašicu sirupa svakoga jutra na prazan želudac i tako dva tjedna. Rezultati zasigurno neće izostati.
Нема коментара:
Постави коментар