Oglasi

четвртак, 24. септембар 2015.

Maska od meda i banane za rast kose

Maska od meda i banane za rast kose

Jaja, banane, med i pivo su odlični za zdravlje vaše kose, a evo i zašto.

Jaja su dobra za rast kose zato što sadrže gotovo sve aminokiseline i lecitin. Štite kosu od oštećenja i sprječavaju nastanak peruti.

Banane su korisne za kosu jer sadrževitamine i prirodna ulja. Daju kosi elastičnost, sjaj i mekoću. Odlično pomažu u borbi protiv ispucalih krajeva.

Med je za rast kose izuzetno koristan, jer ima veliku količinu hranjivih tvari i vitamina E, K, C, B1, B2 i B6. To je upravo ono što je važno za rast kose, njenu ljepotu i zdrav izgled. Pridaje kosi sjaj i mekoću. Pomaže kod gubitka kose, oslobađa prhuti i tonizira kožu glave.

Pivo je za rast kose također vrlo korisno. Ono sadrži slad, hmelj i kvasac i vitamine grupe B u velikim količinama, mikroelemente kao što su željezo, kalij, magnezij, fosfor, bakar, koji su odlični za jačanje i rast kose. A vitamin Č blagotvorno utječe na kožu glave.

Maska za rast kose
Sastojci: 1 banana, 1 jaje (ili samo žumanjak), 1 žlica meda, 1/2 šalice tamnog piva

Sve sastojke stavite u blender i napravite masku. Nanesite je na kosu, zamotajte i držite 1-2 sata. Poslije operite kosu na uobičajeni način. Preporuča se da ovu masku za rast kose primjenjujete jednom tjedno.
Izvor:uspesnazena

Нема коментара:

Постави коментар