Oglasi

уторак, 30. јун 2015.

Evo šta oblik vašeg lica govori o vama!

Додајте натпис
Evo šta oblik vašeg lica govori o vama!
Poznati francuski morfopsiholog Patris Ra kaže da vaše lice otkriva ličnost. Oblik čela ukazuje na inteligenciju, a usana na senzualnost.

Imate oble obraze, mali, pravilan nos ili četvrtastu bradu? Oblik vaših usana, čela, nosa, odnosno čitavog lica, ne govore samo o vašoj lepoti i privlačnosti, već mnogo toga otkrivaju i o celokupnoj vašoj ličnosti. Tako oblik čela ukazuje na inteligenciju, a usana na senzualnost, objašnjava poznati francuski morfopsiholog Patris Ra.
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="5930237719"
     data-ad-format="auto">









Okruglo lice

Po njenim rečima, osobe sa okruglim licem i punim, zaobljenim obrazima koji odaju utisak mekoće i nežnosti, nalik dečijoj, otkrivaju otvorenu, fleksibilnu i prilagodljivu ličnost. Takve osobe su, po pravilu, veliki optimisti. Otvorene su, srdačne, spontane, ali i pomalo naivne. One život uvek posmatraju s vedre strane i nisu nimalo skolone konfliktnim situacijama. Naprotiv, uvek teže postizanju dogovora i kompromisa. Najveća mana im je činjenica da su veoma brbljive i jezik im je često brži od pameti pa im se neretko dešava da zažale zbog nepromišljeno izgovorenih reči. Uz to, zbog veoma izraženog optimizma, takve osobe su sklone da precene sopstvene, pa i tuđe mogućnosti. Ipak, njihova najača vrlina je ogroman pragmatizam i umeće uživanja u životu. U društvu su veoma omiljene jer život doživljavaju kao veliku igru koja nudi bezbroj mogućnosti, igru u kojoj treba uživati do kraja.

Ovalno lice

Osobe sa tako harmoničnim crtama lica su smirene, objektivne i vešte u diplomatkom rešavanju sukoba. Takve osobe umeju da budu veoma diskretne kada je to potrebno, a otvorene su i srdačne isključivo prema onima koje poštuju i do kojih im je stalo. Zato im okolina najviše zamera na preteranoj uzdržanosti i veštom skrivanju osećanja, kao i na izraženom nepoverenju prema strogim pravilima, dogmama i duboko ukorenjenim mišljenjima.

Izduženo lice

Izduženo lice sa uvučenim obrazima, što mu daje oblik trougla karakteristično je za nezavisne, hipersenzitivne i pomalo stroge osobe koje vole da sve ooko sebe drže pod svojom kontrolom. To su istovremeno vrlo promišljene i analitične ličnosti koje prvo sve oko sebe dobro osmotre i oslušnu i tek onda delaju. Na prvi pogled takve osobe odaju utisak hjladnoće i uzdržanosti jer se prema drugima retko otvaraju, tek onda kada ih dobro upoznaju. Naime, osobe sa izduženim crtama lica su, po pravilu, izraziti pesimisti i smatraju da je život komplikovan, težak i opasan. Baš zato su veoma kritične, kako prema sebi, tako i prema drugima. Uprkos svemu, okolina veoma ceni i poštuje njihovu iskrenost, jer takve osobe u svemu, posebno u međuljudskim odnosima tragaju za onim retkim, dubokim, snažnim i trajnim osećanjima. Umesto brojnih površnih veza one radije biraju samoću.
Додајте натпис





(Izvor: Tanjug)  

2 коментара:

  1. Kakav veliki čovjek, velika hvala svećeniku Salami, čovjeku koji me izvlači iz ove tuge, to je čovjek koji može pomoći svijetu, na ovim bolestima kojih se mogu sjetiti prije 5 godina kada sam tražio lijek i kako Proveo sam mnogo novca i napokon sam izgubio nadu zbog svoje provedbe. Moram se nadati Bogu, sretan mi je prošli tjedan ovdje sam bio na internetu, provjerio koliko godina mogu provesti na zemlji, a onda vidim komentar o tom velikom čovjeku svećeniku Salami što je sretan dan za mene i danas dajem svoje svjedočanstvo o njemu. Nikad ne vjerujem da uopće postoji lijek, ali ovaj čovjek samo želi da mu pokušam, ako on to ne učini, znati ću ga on nije svećenik Salama da je ovaj lijek radio više od godine dana, nadao sam se njemu i svom dragom bogu, ali danas sam vrlo sretan što vam svima ispričam ovu priču, sve se dogodilo kad sam imao 23 godine dobro zbog ove bolesti mogu se oženiti i vrlo sretan danas, sada sam negativan, sada se mogu udati za svoje bližnje to je na mojim cipelama ovo dobar način da se pozdravim s ovom bolešću HIV / AIDS kontaktirajte ovog čovjeka sada purenaturalhealer@gmail.com. ili što ga muči +2348105150446 i molim se da i on pomogne. Sve zahvaljujući svećeniku Salami

    ОдговориИзбриши

  2. Do you need an urgent blank ATM CARD to solve your financial needs and i just want to tell the world my experience with everyone. i discovered a hacking guy called Mike. he is really good at what he is doing, i inquired about the BLANK ATM CARD. if it works or even Exist, then i gave it a try and asked for the card and agreed to their terms and conditions. three days later i received my card and tried it with the closest ATM machine close to me, to my greatest surprise it worked like magic. i was able to withdraw up to $4000. This was unbelievable and the happiest day of my life. there is no ATM MACHINES this BLANK ATM CARD CANNOT penetrate into it because it have been programmed with various tools and software. i just felt this might help those of us in need of financial stability. The card have really change my life. if you want to contact them, HERE is the email: blankatm156@gmail.com

    ОдговориИзбриши