Oglasi

уторак, 30. јун 2015.

Oni koji žele upoznati ljubav svog života trebaju moliti svetom Rafaelu ovu molitvu

http://www.medjugorje-info.com/hr/molitve-medjugorje/molitve
Oni koji žele upoznati ljubav svog života trebaju moliti svetom Rafaelu ovu molitvu

On prema katoličkom tumačenju, predstavlja anđela života i ljubavi.

Prema biblijskoj... predaji, svladao je zloduha i Tobiji omogućio da se oženi svojom izabranicom Sarom. Smatra se da pomaže u uspostavljanju veza među ljudima.

Molitva sv. Rafaelu za životnog partnera

Sv. Rafaele poslan si od Boga da vodiš mladog Tobiju u izboru za dobru i kreposnu ženu. Molim te pomozi mi u ovom važnom odabiru koji se odnosi na moju cijelu budućnost. Nisi vodio Tobiju samo do njegove žene, već si mu dao i važne smjernice koje su bitne za svaki kršćanski brak: "Molite zajedno posebno prije donošenja važnih odluka." Ako kroz molitvu dragoga Boga gledamo kao "trećeg partnera" u našem braku, imat ćemo snagu i sve milosti koje su nam potrebne da živimo po Njegovoj svetoj volji. Amen.

1 Oče naš, 1 Zdravo Marijo, 1 Slava Ocu.

Sv. Rafaele, veličanstveni od sedmorice, koji stoje pred Njegovim prijestoljem koji živi i vlada, anđele zdravlja, Gospodin je ispunio tvoju ruku melemom s neba, da olakšavaš i liječiš naše patnje. Ozdravi i izliječi sve bolesne i vodi naše korake u nastupima sumnje. Ti ljubavna strijelo i medicino Božje ljubavi, rani, vruće te molim, gorućom ljubavi naše srce i daj da ta rana nikada ne zacijeli, te da u svakidašnjem životu uvijek ostanemo na putu ljubavi! Amen.

Ako želite još divnih molitava, kliknite OVDJE

Нема коментара:

Постави коментар