Oglasi

четвртак, 2. јул 2015.

Pun je Mjesec: 5 načina da upotrijebite njegovu ogromnu energiju!


Energija punog Mjeseca može biti dobra za vas ako je pravilno koristite. Može vam povećati razinu pozitivne energije, a može i uzburkati vaša osjećanja…

Puni Mjesec je poseban dan u mjesecu kada doživljavamo kulminaciju energije. Vibracije postaju snažnije na taj dan čak i na fizičkom nivou – voda u našem tijelu postaje nemirnija. Neki ljudi ovu promjenu podnose dobro, a neki ne. Zbog toga neki mogu osjećati puno više snage i entuzijazma na dan Punog Mjeseca, neki mogu osjećati više duhovnih vibracija, neki mogu biti vrlo nadraženi i nervozni, a neki mogu imati problema sa spavanjem u noći Punog Mjeseca.
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="5930237719"
     data-ad-format="auto">










Sve postaje snažnije na Puni Mjesec. Zbog toga, ovisno o našoj prirodi i odlikama, te određene kvalitete postaju snažnije u nama. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, Pun Mjesec će nam donijeti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvijek reflektira ono što nosimo unutar nas samih. No, ako smo nemirni, osjetiti ćemo više nemira i kaosa na taj dan. Znanstveno je dokazano da se na dan Punog Mjeseca događa više iznenadnih i impulzivnih zločina – to nije slučajnost.

Zbog toga pazite o čemu razmišljate tokom tog dana – moglo bi se ostvariti. No, može nam donijeti vrlo pozitivne rezultate ako koristimo afirmacije, molitve, meditaciju, pa čak i za proces iscjeljenja. Svaku energiju u svemiru možemo iskoristiti ili na konstruktivan, ili na destruktivan način – ovisi samo o nama.
izvor:http://atma.hr

Нема коментара:

Постави коментар