Oglasi

четвртак, 6. август 2015.

Kako izbaciti kamen iz bubrega za 21 dan?

Kako izbaciti kamen iz bubrega za 21 dan?

POTREBNO:
   - neoljušteni ovas
   - voda
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="2995055715">









PRIPREMA:
    U lonac sipajte 8dl vode,te u hladnu vodu ubacite 7 supenih kasika neoljuštenog ovsa. Kad voda sa ovsom provri,skloniti sa šporeta te poklopiti i ostaviti da prenoći. Najbolje sve ovo raditi uveče. Ujutro procediti u flašu ili neku drugu posudu. Piti pola sata pre doručka, ručka i večere. Pre doručka i ručka pijete po 2.5dl tečnosti,a uveče ostatak. Ako preskočite dan,nije problem. Samo ce se vreme izbacivanja sloja kamena odgoditi za taj dan. Ako imate pesak u bubregu,  pravite samo trečinu od svega što je napisano da ne bi pesak krenuo naglo. Naravno, izbacivanje će biti sporije, ali i sigurnije(zdravije).
Tokom lecenja, bitno je da se hranite žitaricama, te smanjite unos mesa, šečera i pijte sto više vode tokom dana(muškarci minimum 3.5 l vode, a žene barem 2.5 l vode. Deblji ljudi moraju piti za litar više od predloženog). Unosom veće količine vode možemo veoma brzo i da izgubimo višak kilograma. Bitno je da se voda pije u  što vise ujutro na prazan želudac i pre svakog obroka po 2 čaše. Jedan doktor preporučuje da se pije oko 4 litre vode dnevno za svakog ko ima problem sa bubrezima. Tako, kako kaže, ispiramo redovno bubrege, koji veoma brzo rade optimalno i problemi nestaju.



NAPOMENA:
   Ako imate previše kiseo organizam, a značete ako imate i giht, vodu u kolenu, kiselinu u želucu, bolove zuba, onda vaše izbacivanje traje mesec dana, minimum.

Нема коментара:

Постави коментар