Ukusna čokoladna torta od samo dva sastojka
1. Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva Celzijevih.
2.Odvojite žumanjke od bjelanjaka te bjelanjke stavite u hladnjak dok ih ne budete trebali.
3. Izdrobite čokoladu i otopite je na pari. Kada se čokolada malo ohladila, promiješate je i dodajte žumanjke.
3. Izvadite bjelanjke istucite ih mikserom u čvrsti snijeg.
4. U smjesu s čokoladom i žumanjcima dodajte trećinu snijega od bjelanjaka. Postupak ponovite dok ne potrošite sve bjelanjke.
5. Dobivenu smjesu izlijte u kalup za torte od 15cm i pecite 30 do 40 minuta na 170 stupnjeva.
1. Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva Celzijevih.
2.Odvojite žumanjke od bjelanjaka te bjelanjke stavite u hladnjak dok ih ne budete trebali.
3. Izdrobite čokoladu i otopite je na pari. Kada se čokolada malo ohladila, promiješate je i dodajte žumanjke.
3. Izvadite bjelanjke istucite ih mikserom u čvrsti snijeg.
4. U smjesu s čokoladom i žumanjcima dodajte trećinu snijega od bjelanjaka. Postupak ponovite dok ne potrošite sve bjelanjke.
5. Dobivenu smjesu izlijte u kalup za torte od 15cm i pecite 30 do 40 minuta na 170 stupnjeva.
Pogledajte video:
Нема коментара:
Постави коментар