Oglasi

понедељак, 17. август 2015.

Pileći batak u lisnatom tijestu

Pileći batak u lisnatom tijestu
seviminaskanasi.

Pileći batak odvojiti od karabatka, preliti vodom, posoliti, pa kuhati 20-tak minuta (zavisno od veličine)! Procijediti, ostaviti da se ohladi, posušiti...Začiniti suvim biljnim začinom (može i mljevenom crvenom paprikom, origanom...po ukusu)! Razvaljati list lisnatog tijesta, pa rezati na 6 traka. Svaki komad piletine obložiti lisnatim tijestom.
     style="display:inline-block;width:336px;height:280px"
     data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
     data-ad-slot="2995055715">










Obloženu piletinu ređati u pleh, obložen papirom za pečenje. Umutiti jaje, pa premazati piletinu. Posuti susamom, lanom...

Peći u pećnici zagrijanoj na 200 C, nekih 20-tak minuta (da porumeni). Poslužiti toplo!
seviminaskanasi.


Нема коментара:

Постави коментар