Oglasi

среда, 10. јун 2015.

Izaberite jednu od 3 boje – ljubičasta, narandžasta ili zelena! Evo šta omiljena boja govori o vama!



Izaberite jednu od 3 boje – ljubičasta, narandžasta ili zelena!Evo šta omiljena boja govori o vama!

Jedna od čestih zabava jeste određivanje toga kakav vam partner odgovara na osnovu nekog detalja. Evo jednog takvog testa – koja vam se boja od sljedećih najviše dopada: zelena, ljubičasta ili narandžasta?

To ne mora da bude boja koju najčešće nosite, niti boja koju biste najradije upotrebili da imate neograničenu sumu novca za dekoraciju stana, samo boja koja vam se u ovom trenutku vizuelno najviše dopada. Ovo su rezultati u skladu sa bojom koju ste odabrali.

Zeleno

Vi ste praktični i skloni tome da vodite računa o drugima. Kada upoznate potencijalnog partnera, te vaše osobine ga brzo navedu da vam otvoreno priča o sebi, da mu bude prijatno i da oseti da ga u potpunosti podržavate. S lakoćom od početka vidite šta mu je bitno. Slobodno verujte svojim instinktima, kao i svojoj sposobnosti da saslušate druge, jer vam pomažu da razumjete šta potencijalni partner želi od veze. Bitna vam je partnerova inteligencija – ona podstiče vašu radoznalost.

Kada birate bračnog partnera, birate onog s kime ćete se osećati sigurno, šta god sigurnost bila za vas (nekome su to dom i djeca, nekome novčana sigurnost, veza u kojoj osećate da se brinu o vašim potrebama, ili kombinacija bilo čega navedenog). Osoba za koju se trajno vežu oni koji su odabrali zeleno je stabilna.

Malo upozorenje: to što ste otvoreni i delujete kao nevinašce (to jest, pomalo naivno i neiskusno) može da vam oteža da nađete partnera kakvog želite, jer nekad ljudima da pogrešan utisak o vama, pa se razočaraju kad shvate da niste ono što su očekivali.

 Ljubičasto

U početku vas kod potencijalnog partnera privuče njegova energija, ali vam zapravo najviše odgovaraju oni koji vas smiruju i čine da se dobro osjećate u svojoj koži. Muškarce privlači vaše pomalo dramatično ponašanje, a vaš entuzijazam čini da se osjećaju osnaženi – njihovi vlastiti životi im se uz vas čine uzbudljivim i osjećaju da su im mogućnosti beskrajne.

Vijerni ste, veze su za vas nešto ozbiljno. Kada birate partnera za brak, pored toga što obavezno mora da zadovolji ranije navedene kriterijume, odlučujete se za onoga koji dobro izgleda. Oni koji su odabrali ljubičasto stupaju u brak sa zgodnim momcima.

Mali savjet: pružite potencijalnom gospodinu Pravom šansu – nemojte unapred ništa da pretpostavljate, sudite o njemu prema njegovom ponašanju, a ne prema tome koliko se uklapa u neki vaš zamišljeni ideal.

 Narandžasto

Harizmatični ste, lako vas je voljeti i vrlo ste prijateljski nastrojeni, što se potencijalnim partnerima jako dopada. Koristite dodir da biste im stavili do znanja da ih slušate i da vam je stalo do njih, i to vam omogućava da sagledate pravo stanje stvari u odnosima i situacijama. Inicijalno vam se dopadne kako neko izgleda, ali za trajnu vezu birate po inteligenciji.

Posvetićete se pametnom muškarcu. Skloni ste tome da brak shvatate u „dok nas smrt ne rastavi“ smislu. Gradite odnos s onim ko može da vas nauči nečem novom. Oni koji odaberu narandžasto stupaju u brak s inteligentnima.

Malo upozorenje: kada prvi put sretnete nekoga, vi često krijete svoju ranjivu stranu, pa je pametan sistem odbrane koji ste izgradili sve što ta osoba vidi. Ukoliko se vremenom ne otvorite, moguće je da potencijalni partner nikada ne spozna vašu pravu prirodu.
izvor: http://www.procitajtevise.com

Нема коментара:

Постави коментар