Sostojki:
7 piperki,
300 grama sirenje,
dve lažici pavlaka,
3 jajca, maslo,
mešavina suv začin,
sol,
biber,
magdonos.
Podgotovka:
Piperkite isčistete gi i malku posolete gi vnatre. Sirenjeto izgmečete go, pa dodajte jajce, kisela pavlaka i pet lažici maslo, se izmešajte i napolnete gi piperkite. Naredete gi vo zamastena ognootporna tava. Vo smesata so sirenje koja vi preostanala dodajte začin, biber i sitno seckan magdonos. Pomešajte četiri lažici maslo i četiri lažici voda i prelijte odozgora, pa stavete vo rerna da se peče na 200 stepeni.
7 piperki,
300 grama sirenje,
dve lažici pavlaka,
3 jajca, maslo,
mešavina suv začin,
sol,
biber,
magdonos.
Podgotovka:
Piperkite isčistete gi i malku posolete gi vnatre. Sirenjeto izgmečete go, pa dodajte jajce, kisela pavlaka i pet lažici maslo, se izmešajte i napolnete gi piperkite. Naredete gi vo zamastena ognootporna tava. Vo smesata so sirenje koja vi preostanala dodajte začin, biber i sitno seckan magdonos. Pomešajte četiri lažici maslo i četiri lažici voda i prelijte odozgora, pa stavete vo rerna da se peče na 200 stepeni.
Нема коментара:
Постави коментар