Napravite savršen pomfrit bez kapi ulja!
Oljuštite krompir, isjeckajte ga i uvaljajte u umućeno bjelance, u koje možete da dodate začinsko bilje. Tako pripremljen krompir spustite na peki-papir koji ste prethodno stavili u tepsiju. Krompir pecite dok ne porumeni u rerni zagrijanoj na 220 stepeni.
Pomfrit će biti hrskav kao da ste ga spremali u tiganju ili fritezi, ali daleko zdraviji.
Pogledajte i podijelite video s prijateljima:
Izvor: http://mogujatosama.rs/
Oljuštite krompir, isjeckajte ga i uvaljajte u umućeno bjelance, u koje možete da dodate začinsko bilje. Tako pripremljen krompir spustite na peki-papir koji ste prethodno stavili u tepsiju. Krompir pecite dok ne porumeni u rerni zagrijanoj na 220 stepeni.
Pomfrit će biti hrskav kao da ste ga spremali u tiganju ili fritezi, ali daleko zdraviji.
style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-3359077394948940"
data-ad-slot="5930237719"
data-ad-format="auto">
Pogledajte i podijelite video s prijateljima:
Izvor: http://mogujatosama.rs/
Нема коментара:
Постави коментар