Sastojci :
1 kg svinsko meso,
250 gr sampinjone,
lovorov list
1 glavica luk
ulje
so
vegeta
mjevlen crn piper
vino
senf
brasno
ulje
mjevlen crveni piper
Priprema
Sitno seckano svinsko meso da se dinsta.Dodajte 1 glavicu sitno seckan luk.
Kad se izdinsta mjeso dodaje se lovorov list,so,vegeta i mjevleni crni biber.
Seckane sampinjone se dodaju mjesu.
Stavlja se malo vino,2 kasike senf.Pravi se zaprska i sipuje u sve ovo.
Zaprska:zagrijte ulje i u nejmu proprzite malo brasna....Dodajte i mjevlen crven piper i jos malo przite.
Stavite zemjanu tavu u rerni.Lovorov list i senf se moze staviti u tavi i onda se moze staviti meso,sampinjoni.
1 kg svinsko meso,
250 gr sampinjone,
lovorov list
1 glavica luk
ulje
so
vegeta
mjevlen crn piper
vino
senf
brasno
ulje
mjevlen crveni piper
Priprema
Sitno seckano svinsko meso da se dinsta.Dodajte 1 glavicu sitno seckan luk.
Kad se izdinsta mjeso dodaje se lovorov list,so,vegeta i mjevleni crni biber.
Seckane sampinjone se dodaju mjesu.
Stavlja se malo vino,2 kasike senf.Pravi se zaprska i sipuje u sve ovo.
Zaprska:zagrijte ulje i u nejmu proprzite malo brasna....Dodajte i mjevlen crven piper i jos malo przite.
Stavite zemjanu tavu u rerni.Lovorov list i senf se moze staviti u tavi i onda se moze staviti meso,sampinjoni.
Нема коментара:
Постави коментар