Sastojci
200 g tikvica
1 mladi luka
500 ml jogurta
50 g kisele pavlake
sok jednog limuna
biber
so
kari
2 čena belog luka
1 kašika maslinovog ulja
Priprema
Na ulju propžiti mladi luk, beli luk i tikvice. Naliti sa malo vode, kuvati par minuta dok tečnost ne ispari, staviti u blender i dobro izmiksati. Dodati jogurt, kiselu pavlaku, sok od limuna, posoliti, pobiberiti i posuti karijem. Sos promešati i servirati.
200 g tikvica
1 mladi luka
500 ml jogurta
50 g kisele pavlake
sok jednog limuna
biber
so
kari
2 čena belog luka
1 kašika maslinovog ulja
Priprema
Na ulju propžiti mladi luk, beli luk i tikvice. Naliti sa malo vode, kuvati par minuta dok tečnost ne ispari, staviti u blender i dobro izmiksati. Dodati jogurt, kiselu pavlaku, sok od limuna, posoliti, pobiberiti i posuti karijem. Sos promešati i servirati.
Нема коментара:
Постави коментар