čajnih kolutići
800 g do 1 kg čajnih kolutića
250 g margarina
oko 200 g šećera u prahu
malo kakaoa
malo ruma
kokosovo brašno
mleko za natapnje kolutića
Priprema
Margarin omekšao na sobnoj temperaturi, dobro umutiti.Kad sve to lepo umutite, dodate malo kakao praha. Nemojte preterati ako je kakao gorak, tek da fil dobije lepu boju. Dodajte i malo ruma. Kad sve to lepo sjedinite filujte čajne kolutiće. Tj. svaki kolutić prethodno kratko umočite u mleko pa spajajte po dva pripremljenim filom. Zatim ih uvaljajte u kokosovo brašno. Ostavite ih nekoliko sati da kolačići dobro omekšaju i onda uživajte.
800 g do 1 kg čajnih kolutića
250 g margarina
oko 200 g šećera u prahu
malo kakaoa
malo ruma
kokosovo brašno
mleko za natapnje kolutića
Priprema
Margarin omekšao na sobnoj temperaturi, dobro umutiti.Kad sve to lepo umutite, dodate malo kakao praha. Nemojte preterati ako je kakao gorak, tek da fil dobije lepu boju. Dodajte i malo ruma. Kad sve to lepo sjedinite filujte čajne kolutiće. Tj. svaki kolutić prethodno kratko umočite u mleko pa spajajte po dva pripremljenim filom. Zatim ih uvaljajte u kokosovo brašno. Ostavite ih nekoliko sati da kolačići dobro omekšaju i onda uživajte.
Нема коментара:
Постави коментар